Ben 10 Omnirtix

Ben10 játékok, érdekességek. Omnitrix és Alien force!

Itt kapható

A történet

A történet központjában a tízéves Ben Tennyson áll, aki nyári vakációja közben ráakad az omnitrixre. Ennek segítségével különböző idegenekké tud átváltozni és így válik belőle egy „igazi hős”.

Ha már van Omnitrixed, jöhetnek a figurák!

2009.11.23. 22:10 - Ben10

Szeretnél a barátaiddal játszani, esetleg versengeni, hogy kinek van jobb/több Ben10 figurája? Itt az alkalom, hogy megmutasd, te vagy a legjobb!

A két legmenőbb gyűjthető figura a Ben10 10cm-es és a 15cm-es fajta. Az elsőhöz ráadásul még ajándék korongokat is kapsz az Omnitirxedhez! Van olyan figura, amelyikből több változat is létezik, így az győz, akinek a menőbb van! A Nagyobb figurák kiegésztői és karjai ráadásul még mozgathatók is, így szó szerint megküzdhetsz az ellenséggel!

Nekem már majdnem mind megvan! Nektek ki a kedvencetek? Írjátok le kommentben!

Én itt vettem az enyéim:

Mintatvben játékbolt (Budapest, XI. kerület, Fejérvári út 640/A). Klikk ide:

Ben 10 - Omnitrix fajták

2009.11.23. 21:14 - Ben10

Címkék: játék karácsony ben 10 omnitrix alien force omnitrix fajták

Már régóta szeretnél beszerezni magadnak egy Omnitrixet, de nem tudod, melyik a számodra legmegfelelőbb fajta? Adunk egy kis segítséget, hogy kedvedre válogathass az itthon kapható Omnitrixek közül!

1. Az Omnitrix Óra

Az alap Omnitrix. Tartozéka egy igazán menő, eredeti karra csatolható Omnitrix, illetve 3 film korong. A korongokat az Omnitrixbe helyezve váltogathatod a különböző idegeneket, hogy a lehető leghatékonyabb módon legyőzhesd az ellenséged!

További korongokat úgy szerezhetsz, ha az óra mellé szerzel még Ben 10 gyűjthető 10 cm-es figurát, ugyanis menden egyes figura mellé egy-egy korongot kapsz ajándékba!

 2. Ben 10 Omnitrix

Ha a játékot szeretnéd nem korongokra, hanem kizárólag a fantáziádra bízni, akkor a Ben 10 Omnitrixet neked találták ki! A tökéletesen élethű, karra csatolható játék forgatható és elképesztő fény- és hanghatások kibocsájtására képes. Mindenki teljesen el lesz tőle ájulva!

 

3. Ben 10 delux Omnitrix

A delux Omnitrix az Omnitirx egyik legmenőbb kiadása. Csatold a karodra, változz át az általad választott iidegenné, és számolj le Ben 10 legnagyobb ellenségeivel! LCD kijelővel ellátott! Szuper fény- és hanghatások!

 

4. Ben 10 AF (Alien Force) Omnitrix vetítő

Szintén különböző korongokat tartalmaz. Segítségével a falra vetítheted az ismert szereplőket. Vigyázz, nehogy valakit megijessz!

 

 

5. Ben 10 AF delux Omnitix

Az óra teteje levehető, így különböző hologramos figurákat tudsz rácsatolni, melyek a világítástól nagyon menőn néznek ki! A Ben 10 AF 10cm-es gyűjthető figurákhoz plusz hologramokat kapsz, mellyel akár neked lehet a legnagyobb gyűjteményed a barátaid között!

 

 

Én itt vettem: Mintatvben játékbolt (Budapest, XI. kerület, Fejérvári út 640/A). Klikk ide:

Mi az Omnitrix?

2009.11.17. 16:29 - Ben10

Címkék: játék film karácsony ben 10 ben10 omnitrix alien force ben10 omnitrix

Az omnitrix a világegyetem leghatalmasabb fegyvere. 10 idegen DNS-ét
gyűjtötték bele alapból, de akár a 10,000 idegent is kibír a kapacitása.
Ha valaki kezére ráfonódik, akkor egybeolvad a viselője DNS-ével, és csak a legfejlettebb technológiával lehet levenni.

Hogyan működik?

Kezelése ha a karon van: a zöld gombot meg kell nyomni, akkor a fedél felemelkedik, és forgatással lehet kiválasztani az idegent, utána le kell nyomni.

Kezelése ha idegen vagy:a fedél bármelyik alakban megtalálható a testen. Ha át akarsz alakulni egy másik lénnyé, akkor a jobb oldalon lévő háromszöget  kell megnyomni a következő lényre lépéshez , és a balt az elöző lényhez. Középen kell megnyomni, ha emberré akarsz visszaváltozni.


Ha valaki megtanulja az omnitrix használatát és megfejti a kódot akkor csak ki kell mondani az idegennek a nevét vagy az is elég ha csak rá gondol. ilyenkor annyi idegenné változik át amennyivé csak szeretne rögtön egymás után és igy akár örökre idegen formában is maradhat.

Ki az a Ben Tennyson?

Itt kezdődik a tízéves Ben Tennyson története is, aki az erdőben sétálva, váratlanul megtalálja a lezuhant mentőkapszulát, benne az Omnitrix-szel. Kiváncsiságának köszönhetően az ráfonódik a bal csuklójára, és nem lehet onnan leszedni, mivel egyesült Ben DNS-ével. Innentől kezdve Ben szuperhős lesz, és erejét a bajbajutottak segítésére használja. Ahogy telik az idő, egyre jobban kitanulja az Omnitrix használatát, úgy, hogy 20 évvel később,nagyon ritkán látni emberi arcát, mert mindig idegen formában van. De aztán saját, fiatalabb kori önmagának hála, újra emberré változik.

 Képes új idegen DNS begyüjtésére is, így van benne Benfarkas, Benmúmia, és Frankenfreak(Benviktor) is, ésSzellem másik alakját is.

Vilgax megakarja szerezni hogy ő uralhassa az egész galakszist és hogy legyőzhetetlen legyen.Ez nem sikerül neki mivel Ben már jól bánik vele és igy nem képes megszerezni Tőle.Vilgax az omnitrixből egy óriási hadsereget akar csinálni olyat amiben az összes idegen benne van mint az omnitrixbe és több 10000-en lennének!

Aki az Omnitrixet viseli annak nagy hatalom áll rendelkezésére. Az Omnitrix képes arra hogy DNS-t begyűjtsön és az alapján egy idegent formáljon, annak a mását amitől vagy akitől gyűjtötte.

Az óra készítője az első évad 5. részében látott Petrosapiens fejvadász, avagy Hoverbard.

Az Omnitrix irányítása,jelzései:

Jelzések:
Amikor az Omnitrix zöld akkor át lehet válozni,
amikor pedig piros akkor le van merülve tehát
várni kell még újra zöld nem lessz.

Irányítás:
Ha át szeretne változni a viselő akkor az
Omnitrixen található zöld gombot kell
megnyomni, és felugrik az óra teteje.
Úgy lehet kiválasztani a kívánt idegent ha,
elforgatjuk az óra tetejét és ha megvan a kívánt
idegen akkor lenyomjuk az óra tetejét. (a játék omnitrixnél is így működik)

Írta: Balla Balázs