Ben 10 Omnirtix

Ben10 játékok, érdekességek. Omnitrix és Alien force!

Itt kapható

A történet

A történet központjában a tízéves Ben Tennyson áll, aki nyári vakációja közben ráakad az omnitrixre. Ennek segítségével különböző idegenekké tud átváltozni és így válik belőle egy „igazi hős”.

Ben 10 - Omnitrix fajták

2009.11.23. 21:14 - Ben10

Címkék: játék karácsony ben 10 omnitrix alien force omnitrix fajták

Már régóta szeretnél beszerezni magadnak egy Omnitrixet, de nem tudod, melyik a számodra legmegfelelőbb fajta? Adunk egy kis segítséget, hogy kedvedre válogathass az itthon kapható Omnitrixek közül!

1. Az Omnitrix Óra

Az alap Omnitrix. Tartozéka egy igazán menő, eredeti karra csatolható Omnitrix, illetve 3 film korong. A korongokat az Omnitrixbe helyezve váltogathatod a különböző idegeneket, hogy a lehető leghatékonyabb módon legyőzhesd az ellenséged!

További korongokat úgy szerezhetsz, ha az óra mellé szerzel még Ben 10 gyűjthető 10 cm-es figurát, ugyanis menden egyes figura mellé egy-egy korongot kapsz ajándékba!

 2. Ben 10 Omnitrix

Ha a játékot szeretnéd nem korongokra, hanem kizárólag a fantáziádra bízni, akkor a Ben 10 Omnitrixet neked találták ki! A tökéletesen élethű, karra csatolható játék forgatható és elképesztő fény- és hanghatások kibocsájtására képes. Mindenki teljesen el lesz tőle ájulva!

 

3. Ben 10 delux Omnitrix

A delux Omnitrix az Omnitirx egyik legmenőbb kiadása. Csatold a karodra, változz át az általad választott iidegenné, és számolj le Ben 10 legnagyobb ellenségeivel! LCD kijelővel ellátott! Szuper fény- és hanghatások!

 

4. Ben 10 AF (Alien Force) Omnitrix vetítő

Szintén különböző korongokat tartalmaz. Segítségével a falra vetítheted az ismert szereplőket. Vigyázz, nehogy valakit megijessz!

 

 

5. Ben 10 AF delux Omnitix

Az óra teteje levehető, így különböző hologramos figurákat tudsz rácsatolni, melyek a világítástól nagyon menőn néznek ki! A Ben 10 AF 10cm-es gyűjthető figurákhoz plusz hologramokat kapsz, mellyel akár neked lehet a legnagyobb gyűjteményed a barátaid között!

 

 

Én itt vettem: Mintatvben játékbolt (Budapest, XI. kerület, Fejérvári út 640/A). Klikk ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://omnitrix.blog.hu/api/trackback/id/tr561547421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása